Conic - menadžerski program

CONIC je menadžerski program za urede - s dizajnerskim konusnim metalnim nogama koje radnom prostoru menadžera daju posebnu prozračnost.

Metalne noge izrađuju se u krom i bijeloj boji, a radna ploha od oplemenjenog iverala drvnog ili uni dekora, debljine 36 - 38 mm.

Plohe stola su ravnih linija, a po želji kupca mogu imati i drugačiji oblik. Rubovi su obrađeni ABS trakom debljine 2 mm.

Isto tako ploče stola moguće je izraditi od medijapana debljine 36 mm, lakiranog u visokom sjaju ili mat izvedbi, u boji po izboru kupca prema RAL karti.

Prateći program Novus

Programu CONIC kompatibilan je program ormara, elemenata i pokretnih kazeta Novus.

Korpusi ormara i kazeta izrađeni su od iverala debljine 18 mm, sa čvrstim leđima debljine 8 mm. Korpusi imaju nogice za poravnavanje.

Fronte ladica i ormara su obrađene i zaštićene ABS trakom. Metabox ladice imaju metalne stranice i bravicu sa centralnim zaključavanjem.

Ručkice su pravokutnog oblika, metalne u boji aluminija Na fronte ormara i elemenata postavljene su okomito, a vodoravno na fronte ladica pokretnih kazeta.

Dodatno se uz ormare i elemente nude ukrasni stropovi i stranice u istoj boji ili dekoru ploha radnih stolova i fronti ormara. Ukrasne stranice i stropovi su debljine 36 mm.

Konferencijski i stolovi

Plohe konferencijskih stolova su pravokutnog ili kružnog oblika.

Klub stolić

Klub stolić je kvadratnog ili pravokutnog oblika s drvenim nogama.