Orion - menadžerski program

ORION je menadžerski program namještaja za urede posebnog stila. Moderan dizajn s naglašenim ravnim linijama čini prostor svakog menadžera izuzetnim. Kombinacija boja baznih elemenata s prirodnim bojama drvenih dekora daju ovom programu posebnu toplinu.

Radni stolovi

Plode radnog stola i noge izrađeni su od iverala debljine 35 - 38 mm, a bočni rubovi zaštićeni su i obrađeni ABS trakom debljine 2 mm.

Noge stola opremljene su elementima za podešavanje visine i u boji su aluminija, a odstojnici odvajaju ploču stola od nogu čime se postiže dodatni vizualni efekt.

Radni stolovi imaju i mogućnost postavljanja na bazne elemente različitih oblika.

Konferencijski stolovi

Konferencijski stolovi imaju metalne noge kružnog presjeka s ravnim postoljem, koje su lakirane u praškasto aluminijsku boju. Ploče stolova su pravokutnog, zaobljenog i kružnog oblika, a izrađene su od iverala debljine 36 - 38 mm s rubovima zaštićenima ABS trakom.

Klub stolići

Klub stolići izrađeni su od iverala debljine i obrade kao i radni stolovi, imaju drvene noge, a kvadratnog su i pravokutnog oblika.

Uz menadžerski program ORION kompatibilan je program ormara, elemenata i pokretnih kazeta Novus i Novus plus. Vrata ormara, elemenata i fronte kazeta izrađuju se i u dekoru kao i ploče stolova. Moguće ih je opremiti i staklenim vratima s aluminijskim okvirom sa satiniranim ili pjeskarenim staklom.

Pokretne kazete imaju ključ za centralno zaključavanje, a bravica sa ključem se može ugraditi i na fronte ormara. Ormari i elementi imaju i nogice za poravnavanje.

Kazete su opremljene metabox ladicama.

Elegantne ručkice u boji aluminija postavljene su vodoravno i daju namještaju poseban izgled.